Warsztaty skierowane są zarówno do osób, które chciałyby poszerzyć swoją dotychczasową wiedzę i zainteresowania, jak i również dla osób bez wcześniejszego doświadczenia, które marzą o zdobyciu nowych umiejętności i chciałyby wykorzystać swój potencjał.
Na warsztaty zapraszamy więc pasjonatów gotowania zarówno jak i amatorów, osoby które planują podjąć pracę w gastronomii i chcą zdobyć wiedzę i umiejętności praktyczne niezbędne w pracy kucharza.
Warsztaty kulinarne podczas urodzin, chrzciny, komunie, integracje firmowe, spotkania dla nauczycieli, wigilie firmowe, mikołajki dla dzieci spotkania biznesowe ,catering, LiveCooking – gotowanie „na żywo” – w Twojej kuchni dla Twoich gości.
Posiadamy własne sale szkoleniowe, w pełni wyposażone do bezpiecznej i swobodnej pracy.
Oficjalnie Mistrz kuchni Krystian Szymaniewicz posiadający uprawnienia pedagogiczne i jako wykładowca pozaszkolnych form kształcenia, instruktor praktycznej nauki zawodu w zakładach pracy, kierownik-wychowawca ,podczas półkolonii współpracujący z kuratorium oświaty.
Lekcje gotowania kuchni włoskiej prowadzi Mistrz Kuchni Chef Krystian Szymaniewicz Absolwent ITALIAN CHEF ACADEMY i Scuola Nazionale di Pizza w Rzymie Kucharz słynnych rzymskich restauracji: „I Bufalini”, „Fluid”, „Mascalzone Romano” Uczeń Mistrza Daniele Garuby Właściciel Restauracji „Angolo Dell Pizza” w Rzymie Były Szef Kuchni „Ristorante Sicilia” w Rzeszowie, który służył przykładem i doświadczeniem kulinarnym podczas Kuchennych Rewolucji Magdy Gessler w TVN dla innej restauracji. Kucharz i Trener w “Buona Akademia Italiana Sp z o.o.”
Konsultacje przy otwieraniu restauracji, projektowanie wycena ,odbiór sanepidu, szkolenia z zakresu wybranego profilu menu i rodzaju restauracji.
Dobry zawód jest dziś gwarancją spokojnego życia.
Oferujemy szkolenia i warsztaty kulinarne – posiadamy własne sale szkoleniowe. Prowadzimy także szeroko pojęte doradztwo gastronomiczne. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług!